13/12/2019 13/12/2019 Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, η ιερά μνήμη των Πέντε Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ορέστου, Ευγενίου και Μαρδαρίου στην ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορφανίου του Δήμου Παγγαίου, όπου φυλάσσονται Άγια Λείψανα των. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως...
13 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2019 - 21:30

Η εορτή των Πέντε Μαρτύρων στο Ορφάνιο (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή των Πέντε Μαρτύρων στο Ορφάνιο (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, η ιερά μνήμη των Πέντε Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Ορέστου, Ευγενίου και Μαρδαρίου στην ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου Ορφανίου του Δήμου Παγγαίου, όπου φυλάσσονται Άγια Λείψανα των.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιουμένου υπό του ιερού κλήρου της Αρχιερατικής Περιφερείας Ορφανού.

Τον Θείο Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης προς το πολυπληθές εκκλησίασμα αναφερόμενος στο λόγο του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου περί νέφους μαρτύρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων