30/04/2019 30/04/2019 Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2019, η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε όλους τους Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Ιερούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου, ενορία στην οποία υπηρετεί από τριακονταπενταετίας, ο Γενικός Αρχιερατικός...
30 Απριλίου, 2019 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2019 - 10:17

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα εορτάσθηκε την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2019, η ιερά μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου σε όλους τους Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Ιερούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι Παγγαίου, ενορία στην οποία υπηρετεί από τριακονταπενταετίας, ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Παπαδάκης.

Κατά την ώρα του Κοινωνικού ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος ανέγνωσε την Πατριαρχική Απόδειξις Επί Τω Αγίω Πάσχα 2019, προς το κατάμεστο από πιστούς εκκλησίασμα με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππον Αναστασιάδη.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Γεωργίου και των Ιερών Λειψάνων που φυλάσσονται στον εν λόγω Ναό, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου π. Χρυσοστόμου.

Μετά το πέρας της λιτανείας εδόθη δεξίωση προς όλους στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων