27/10/2019 27/10/2019 Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, εορτή του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, εορτάσθηκε η μνήμη του πανηγυρικώς στον ομώνυμο ενοριακό ναό του Κοκκινοχωρίου Παγγαίου. Το πρωί της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως  με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 18:49

Η εορτή του Αγίου Νέστορος στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Νέστορος στο Κοκκινοχώρι Παγγαίου

Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, εορτή του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, εορτάσθηκε η μνήμη του πανηγυρικώς στον ομώνυμο ενοριακό ναό του Κοκκινοχωρίου Παγγαίου.

Το πρωί της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως  με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρετέθη δεξίωση προς όλους από το εκκλησιαστικό συμβούλιο στο πνευματικό κέντρο της ενορίας. Στην Θεία Λειτουργία εκτός από τους ευσεβείς κατοίκους του χωριού έδωσαν το παρόν και ο Βουλευτής Νομού Καβάλας κ. Ιωάννης Πασχαλίδης και ο Δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Ακούστε το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων