05/06/2023 05/06/2023 H φανέρωση στον κόσμο του Τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος, του Αγίου Πνεύματος, εορτάστηκε σε όλες τις ενορίες και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στην Θεία Λειτουργία στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης, λειτουργούντος του...
05 Ιουνίου, 2023 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2023 - 16:28

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ελευθερούπολη

H φανέρωση στον κόσμο του Τρίτου προσώπου της Αγίας Τριάδος, του Αγίου Πνεύματος, εορτάστηκε σε όλες τις ενορίες και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και στην Θεία Λειτουργία στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης, λειτουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου με τους Ιερείς της πόλεως.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, αναφερόμενος στο Άγιο Πνεύμα.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον ιερό Κλήρο και παρουσία πλήθους πιστών που ήλθαν για να λάβουν τη χάρη και το φωτισμό του Παναγίου και Ζωαρχικού Πνεύματος, ετέλεσαν Τρισάγιο υπέρ Μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως πάντων των Κεκοιμημένων αδελφών και πατέρων του Κοιμητηρίου της πόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Ελευθερούπολη 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων