01/05/2022 01/05/2022 Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος την Κυριακή του Αντίπασχα, στο Παλαιοχώρι Παγγαίου, η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Θωμά στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ναό του Αποστόλου Θωμά. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ήτοι Κυριακή 1 Μαΐου 2022 στον εορτάζοντα Ιερό Ναό τελέστηκε με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών με επικεφαλής τον Δήμαρχο...
01 Μαΐου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2022 - 20:59

Η Εορτή του Αποστόλου Θωμά στο Παλαιοχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αποστόλου Θωμά στο Παλαιοχώρι Παγγαίου

Με τη δέουσα Εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε και φέτος την Κυριακή του Αντίπασχα, στο Παλαιοχώρι Παγγαίου, η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Θωμά στον πανηγυρίζοντα ενοριακό Ναό του Αποστόλου Θωμά.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ήτοι Κυριακή 1 Μαΐου 2022 στον εορτάζοντα Ιερό Ναό τελέστηκε με λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππον Αναστασιάδη, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου πλαισιουμένου από Ιερείς της περιοχής, προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου.

Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης αναφερόμενος στην σωστή πίστη των χριστιανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων