20/07/2022 20/07/2022 Με εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο παλαιό και ιστορικό Ναό της Παλαιάς Αυλής Παγγαίου. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων, παρουσία πολλών πιστών της περιοχής. Τον Θείον Λόγον κήρυξε προς του παρισταμένους...
20 Ιουλίου, 2022 - 19:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2022 - 19:42

Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Παλαιά Αυλή Παγγαίου

Διαδώστε:
Η εορτή του Προφήτη Ηλία στην Παλαιά Αυλή Παγγαίου

Με εκκλησιαστική τάξη εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτη Ηλία στον ομώνυμο παλαιό και ιστορικό Ναό της Παλαιάς Αυλής Παγγαίου.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Θεία Λειτουργία πλαισιωμένος υπό Ιερέων, παρουσία πολλών πιστών της περιοχής.

Τον Θείον Λόγον κήρυξε προς του παρισταμένους πιστούς ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μπένος αναφερόμενος στον πόνο του Προφήτου Ηλιού για την θρησκευτική και ηθική αποστασία του λαού.

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων