18/08/2019 18/08/2019 Φιλανθρωπική Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει αύριο,Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στις 20:00, η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως  για την ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», στο προαύλιο χώρο του παλαιού Οικοτροφείου Θηλέων στην Ελευθερούπολη. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», που με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου, την επίβλεψη των υπευθύνων κληρικών της Μητροπόλεως, καθώς...
18 Αυγούστου, 2019 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2019 - 14:05

Η Μητρ. Ελευθερουπόλεως ενισχύει την “Τράπεζα Αγάπης”

Διαδώστε:
Η Μητρ. Ελευθερουπόλεως ενισχύει την “Τράπεζα Αγάπης”

Φιλανθρωπική Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει αύριο,Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019 στις 20:00, η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως  για την ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», στο προαύλιο χώρο του παλαιού Οικοτροφείου Θηλέων στην Ελευθερούπολη.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της «Τράπεζας Αγάπης», που με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου, την επίβλεψη των υπευθύνων κληρικών της Μητροπόλεως, καθώς και την αμέριστη βοήθεια των κυριών της πόλεώς, που με μεράκι μαγειρεύουν κάθε μέρα γι αυτό τον ιερό σκοπό, λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια χωρίς να έχει σταματήσει  να προσφέρει καθημερινώς ένα πιάτο φαγητό σε αναξιοπαθούντες της πόλεώς μας και όχι μόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων