21/06/2020 21/06/2020 Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, Β΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιερωνύμου Μάγγαλου και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου...
21 Ιουνίου, 2020 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2020 - 21:18

“Η πανδημία ήταν ένα σημάδι από τον Θεόν για όλους μας”

Διαδώστε:
“Η πανδημία ήταν ένα σημάδι από τον Θεόν για όλους μας”

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020, Β΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιερωνύμου Μάγγαλου και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε τον Θείον Λόγον αναφερόμενος στην ενεστώσα ανάγκη της επιδημίας. “Η πανδημία ήταν ένα σημάδι από τον Θεόν για όλους μας. Ήταν μία φωνή δυνατή. Ήταν μία καμπάνα ηχηρή” είπε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων