29/09/2022 29/09/2022 Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2022-2023, πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος». Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου. Στην συνέχεια κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού πρώτα...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 11:08

Η πρώτη Ιερατική Σύναξη για την νέα Κατηχητική περίοδο 2022 – 2023 στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Η πρώτη Ιερατική Σύναξη για την νέα Κατηχητική περίοδο 2022 – 2023 στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως

Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2022-2023, πραγματοποιήθηκε χθες στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος». Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

Στην συνέχεια κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχήθηκε στους Ιερείς καλή εκκλησιαστική χρονιά, ανέπτυξε το θέμα: «Το διδακτικό έργο του κληρικού».

Τέλος και αφού δόθηκε λόγο προς τους Ιερείς επί του θέματος, έγινε ενημέρωση από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο επί διοικητικών θεμάτων.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων