12/03/2019 12/03/2019 Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 εσπέρας, τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της συγχωρήσεως) επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου. Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου...
12 Μαρτίου, 2019 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2019 - 21:34

Η σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ( ΒΙΝΤΕΟ )

Διαδώστε:
Η σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής ( ΒΙΝΤΕΟ )

Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 εσπέρας, τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως ο Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (της συγχωρήσεως) επί τη ενάρξει της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου και τη παρουσία πλήθους πιστών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στην σημασία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, προσφέροντας πνευματικά μηνύματα στους πιστούς που είχαν κατακλύσει το ναό.

Στο τέλος του Εσπερινού, τόσο οι ιερείς όσο και το πολυπληθές Εκκλησίασμα, πέρασαν και ασπάστηκαν το χέρι του Σεβασμιωτάτου αιτούμενοι συγχωρήσιν και ανταλλάσσοντας, ως συνηθίζεται, τον ασπασμό της αγάπης και της συγχωρήσεως μεταξύ τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων