26/05/2020 26/05/2020 Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, αναλώσιμος Ιατρικός Εξοπλισμός απαραίτητος για την προστασία των Ιατρών, των Νοσηλευτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, δωρεά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, ο οποίος διέθεσε το μηνιαίο μισθό του, στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της Ελευθερούπολης. Συγκεκριμένα παρέδωσε 1.250 χειρουργικές μάσκες, 100 μάσκες...
26 Μαΐου, 2020 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 12:59

Ιατρικός εξοπλισμός από τη Μητρόπολη στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης

Διαδώστε:
Ιατρικός εξοπλισμός από τη Μητρόπολη στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 παραδόθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης, αναλώσιμος Ιατρικός Εξοπλισμός απαραίτητος για την προστασία των Ιατρών, των Νοσηλευτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, δωρεά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, ο οποίος διέθεσε το μηνιαίο μισθό του, στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας της Ελευθερούπολης. Συγκεκριμένα παρέδωσε 1.250 χειρουργικές μάσκες, 100 μάσκες υψηλής προστασίας, 2.500 ζευγάρια γάντια και 100 αποστειρωμένες ιατρικές ποδιές.

Κατά την παράδοση παρών ήταν ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης όπου τον υποδέχτηκε η Διευθύντρια κα. Ντι Νάπολη Κιάρα και το προσωπικό που εφημέρευε.

Η κα. Κιάρα Ντι Νάπολι αφού ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για αυτή την συγκινητική προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας ως πολύτιμης βοήθειας του εν λόγω εξοπλισμού στο έργο και την ασφάλεια των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για την τρέχουσα κατάσταση του Κέντρου Υγείας μη παραλείποντας να επαινέσει το προσωπικό του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η δωρεά αυτή να υπηρετήσει τις ανάγκες του ιδρύματος επ’ ωφελεία του λαού. Επίσης ευχαρίστησε και συνεχάρη για το σπουδαίο έργο που επιτελεί το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας ιδίως αυτές τις ημέρες κάτω από δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωναϊού. Τέλος ευχήθηκε ο Θεός να ενισχύει το έργο τους ευλογώντας του ίδιους και τις οικογένειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων