29/01/2019 29/01/2019 Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 με την πρέπουσα κατάνυξη και ευλάβεια τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός Παλλαδίου επισκόπου Ελαινουπόλεως, στην Νικήσιανη Παγγαίου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον περικαλλή ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της...
29 Ιανουαρίου, 2019 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2019 - 21:49

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στην Νικήσιανη

Διαδώστε:
Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε στην Νικήσιανη

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 με την πρέπουσα κατάνυξη και ευλάβεια τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Οσίου Πατρός Παλλαδίου επισκόπου Ελαινουπόλεως, στην Νικήσιανη Παγγαίου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου και εν συνεχεία τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον περικαλλή ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης, πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως.

Τον Θείον Λόγον κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κατά την διάρκεια του Εσπερινού αναφερόμενος στον τιμώμενο Άγιο τονίζοντας την ειλικρινή και αγνή αγάπη του προς τον διδάσκαλό του και μεγάλο Πατέρα της Εκκλησίας Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων