03/04/2022 03/04/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, την Κυριακή Δ΄ Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Αγία Εκκλησία προβάλλει την ασκητική μορφή του Οσίου πατρός Ιωάννου, συγγραφέως της Κλίμακος. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο...
03 Απριλίου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2022 - 21:57

Κυριακή Δ΄ Νηστειών στο Ελευθεραί Παγγαίο

Διαδώστε:
Κυριακή Δ΄ Νηστειών στο Ελευθεραί Παγγαίο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ελευθερών, την Κυριακή Δ΄ Νηστειών, 3 Απριλίου 2022, ημέρα κατά την οποία η Αγία Εκκλησία προβάλλει την ασκητική μορφή του Οσίου πατρός Ιωάννου, συγγραφέως της Κλίμακος.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της ενορίας Αρχιμανδρίτη Ελευθέριο Ευδοκίδη και τον Διάκονο της Μητρόπολης π. Αθανάσιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων