19/12/2021 19/12/2021 Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, Κυριακή προ της Δεσποτικής εορτής της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Ζωχαρέ και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π....
19 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2021 - 20:09

Κυριακή προ των Χριστουγέννων στο Ποδοχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Κυριακή προ των Χριστουγέννων στο Ποδοχώρι Παγγαίου

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, Κυριακή προ της Δεσποτικής εορτής της ενανθρωπήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποδοχωρίου Παγγαίου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Ζωχαρέ και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο.

Τον Θείο Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αναφερόμενος στη εορτή των Χριστουγέννων. Στο τέλος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ευχήθηκε προς όλους με πίστη και γνήσιο θρησκευτικό φρόνημα να εορτάσουν τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου.
Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ετίμησε τον Εφημέριο της ενορίας π. Γεώργιο Ζωχαρέ με το οφφίκιο του Οικονόμου. Στην σύντομη ομιλία του συνεχάρη τον π. Γεώργιο για την υπακοή του και για την υποδειγματική εργατικότητα στην ενορία του Ποδοχωρίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ετέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού των εγκαινίων στο νέο αναγνωστήριο – βιβλιοθήκη της ενορίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων