02/10/2022 02/10/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Στυλιανού Μενεξέ και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος επί του Ευαγγελίου της Β΄ Κυριακής του Λουκά...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2022 - 21:29

Κυριακή Β΄ Λουκά στο Ακροβούνι Παγγαίου

Διαδώστε:
Κυριακή Β΄ Λουκά στο Ακροβούνι Παγγαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Στυλιανού Μενεξέ και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος επί του Ευαγγελίου της Β΄ Κυριακής του Λουκά με θέμα την εν Χριστώ αγάπη τονίζοντας την αρετή της επιείκειας.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας μετέβησαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Πέτρου Γιαρισκάνη, επί πολλά έτη εφημερίου του Ναού.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων