ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
22/03/2023 22/03/2023 Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Νέας Περάμου για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Νέας Περάμου. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές, που από νωρίς είχαν προσέλθει στο ναό με τη...
22 Μαρτίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 21:53

Λειτουργία Προηγιασμένων Δώρων για τους μαθητές της Ν. Περάμου από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Λειτουργία Προηγιασμένων Δώρων για τους μαθητές της Ν. Περάμου από τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές, που από νωρίς είχαν προσέλθει στο ναό με τη συνοδεία των διδασκάλων τους για την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων.

Δείτε το Κηρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της Νέας Περάμου:

Τέλος απηύθυνε ευχές στα παιδιά και στους Καθηγητές και τους διένειμε εικόνες του Ιερού Χρυσοστόμου και το βιβλίο του «Παιδαγωγικό Κυριακοδρόμιο».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα