26/04/2020 26/04/2020 Λιτός εορτασμός της μνήμης του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Θωμά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Αντίπασχα, 26 Απριλίου 2020, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως αφού η Θεία Λειτουργία τελέστηκε χωρίς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών.  Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο...
26 Απριλίου, 2020 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2020 - 16:43

Λιτός εορτασμός του Αποστόλου Θωμά στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Λιτός εορτασμός του Αποστόλου Θωμά στην Ελευθερούπολη

Λιτός εορτασμός της μνήμης του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Θωμά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Αντίπασχα, 26 Απριλίου 2020, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως αφού η Θεία Λειτουργία τελέστηκε χωρίς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών. 

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του Ναού π. Παναγιώτη Χαλάτα και τον Διάκονο π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τρισάγιο εις μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου και του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης κυρού Αυγουστίνου, με αφορμή την 16η επέτειο της εκλογής του εις Επίσκοπον.

Δείτε το βίντεο με τη Θεία Λειτουργία:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων