24/04/2022 24/04/2022 Την Κυριακή του Πάσχα προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου και με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλης, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης. Η πανηγυρική Ακολουθία του Εσπερινού άρχισε την 11ην πρωινή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου παρουσία πιστών και φιλακόλουθων χριστιανών υπό τους χαρμόσυνους ήχους της αναστάσιμης ψαλμωδίας του χορού των...
24 Απριλίου, 2022 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 21:17

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Μητροπολιτικό του Αγίου Νικολάου

Την Κυριακή του Πάσχα προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου και με τη συμμετοχή των κληρικών της πόλης, τελέσθηκε ο Εσπερινός της Αγάπης.

Η πανηγυρική Ακολουθία του Εσπερινού άρχισε την 11ην πρωινή, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου παρουσία πιστών και φιλακόλουθων χριστιανών υπό τους χαρμόσυνους ήχους της αναστάσιμης ψαλμωδίας του χορού των ιεροψαλτών του Μητροπολιτικού Ναού.

Η χαρμόσυνη τελετή του Εσπερινού της Αγάπης έληξε με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και την διανομή των κόκκινων αυγών στους παρευρεθέντες πιστούς.

Φωτογραφικό υλικό 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων