11/08/2023 11/08/2023 Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στον Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένου, τον Εφημέριο του Ιερού Προσκυνήματος Αρχιμ. Παλλάδιο Ζαχαρούδη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.  Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος...
11 Αυγούστου, 2023 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2023 - 15:54

Ο Μέγας Παρακλητικός Κανών στην Παναγία Νέας Ηρακλείτσης

Διαδώστε:
Ο Μέγας Παρακλητικός Κανών στην Παναγία Νέας Ηρακλείτσης

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος στον Προσκυνηματικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένου, τον Εφημέριο του Ιερού Προσκυνήματος Αρχιμ. Παλλάδιο Ζαχαρούδη και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε εμπνευσμένα στο πολυπληθές εκκλησίασμα σχετικά με την έννοια της λέξεως “παράκληση”. Τέλος δε εξέφρασε τις Πατρικές ευχές του προς τους ευσεβείς προσκυνητές, ευχόμενος πλουσίαν την Χάριν και ευλογίαν της Θεομήτορος.

Ο Μέγας Παρακλητικός Κανών στην Παναγία Νέας Ηρακλείτσης 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων