14/08/2023 14/08/2023 Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, Κυριακή Ι΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της Κωμοπόλεως π. Ζαχαρία Μέγκα και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη. Μετά το Ευαγγελικό...
14 Αυγούστου, 2023 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2023 - 17:13

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για την αυτοθυσία των Αποστόλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για την αυτοθυσία των Αποστόλων (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, Κυριακή Ι΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο της Κωμοπόλεως π. Ζαχαρία Μέγκα και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Μετά το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε το Θείον Λόγον αναφερόμενος στην Αποστολική περικοπή της ημέρας, τονίζοντας την αυτοθυσία των Αποστόλων.

Κυριακή Ι΄ Ματθαίου στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Νικήσιανης 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων