29/01/2024 29/01/2024 Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης Παγγαίου ιερούργησε την ΙΕ΄ Λουκά, 28 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη και του Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 17:05

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για τον βίο και τις αρετές του Οσίου Παλλαδίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως για τον βίο και τις αρετές του Οσίου Παλλαδίου

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Ηρακλείτσης Παγγαίου ιερούργησε την ΙΕ΄ Λουκά, 28 Ιανουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας Αρχιμανδρίτου π. Παλλαδίου Ζαχαρούδη και του Διακόνου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος προς το πολυπληθές εκκλησίασμα αναφερόμενος στον τιμώμενο Άγιο της Εκκλησίας μας, Όσιο Παλλάδιο Επίσκοπο Ελενουπόλεως, τονίζοντας την ειλικρινή και αγνή αγάπη του προς τον διδάσκαλό του και μεγάλο Πατέρα της Εκκλησίας Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε εγκάρδια στον εορτάζοντα Εφημέριο της Ενορίας, Αρχιμανδρίτη Παλλάδιο Ζαχαρούδη.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Κυριακή ΙΕ΄ λουκά στην Νέα Ηρακλείτσα Παγγαίου 2024

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων