16/07/2023 16/07/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος μετέβη την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, εορτή των Αγίων και Θεοφόρων Πατέρων της εν Χαλκηδόνι Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου, στην Εξοχή Παγγαίου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του χωριού π. Δημήτριο Τζίτζιο και...
16 Ιουλίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2023 - 18:33

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Εξοχής Παγγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως ιερούργησε στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Εξοχής Παγγαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος μετέβη την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, εορτή των Αγίων και Θεοφόρων Πατέρων της εν Χαλκηδόνι Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου, στην Εξοχή Παγγαίου, όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του χωριού π. Δημήτριο Τζίτζιο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Τον Θείον λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο Φως του Χριστού.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου στην Εξοχή Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων