31/03/2023 31/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής του δημοτικού διαμερίσματος Παγγαίου. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές, που από νωρίς είχαν προσέλθει στο ναό με τη συνοδεία των διδασκάλων...
31 Μαρτίου, 2023 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 13:02

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως μίλησε σε μαθητές για την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως μίλησε σε μαθητές για την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου Νικησιάνης για τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου της περιοχής του δημοτικού διαμερίσματος Παγγαίου.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές, που από νωρίς είχαν προσέλθει στο ναό με τη συνοδεία των διδασκάλων τους, για την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων. Τέλος απηύθυνε ευχές στα παιδιά και στους Καθηγητές και τους διένειμε εικόνες του Ιερού Χρυσοστόμου και το βιβλίο του «Παιδαγωγικό Κυριακοδρόμιο».

Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος είχε συζήτηση με τους καθηγητές των σχολείων στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων