21/05/2023 21/05/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής των Αγίων ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Πέραμο, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητροπόλεως εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος. Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη....
21 Μαΐου, 2023 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2023 - 15:23

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι των Αγίων Ισαποστόλων της Νέας Περάμου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο πανηγυρίζον παρεκκλήσι των Αγίων Ισαποστόλων της Νέας Περάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού της εορτής των Αγίων ενδόξων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στο ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Νέα Πέραμο, πλαισιωμένος από Ιερείς της Μητροπόλεως εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στους Αγίους Ισαποστόλους Κωνσταντίνο και Ελένη.

Στο τέλος της Ακολουθίας διαβάσθηκε τρισάγιο στον παρακείμενο τάφο του αειμνήστου κτίτορος του Ναού Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κυρού Αμβροσίου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Εσπερινός Εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου της Νέας Περάμου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων