11/03/2023 11/03/2023 Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, η Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις ενορίες και Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, προεξήρχε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου. Πριν το...
11 Μαρτίου, 2023 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2023 - 18:52

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Σιδηροχώρι Παγγαίου για τους Β’ Χαιρετισμούς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Σιδηροχώρι Παγγαίου για τους Β’ Χαιρετισμούς

Με τη δέουσα εκκλησιαστική τάξη τελέσθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, η Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στις ενορίες και Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, προεξήρχε στην Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου.

Πριν το τέλος της Ακολουθίας μίλησε προς τους ευσεβείς κατοίκους του μικρού χωριού της Ιεράς Μητροπόλεως αναφερόμενος στη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου προς στο ανθρώπινο γένος.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Ακολουθία της Β΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στο Σιδηροχώρι Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων