18/09/2022 18/09/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου, σήμερα Κυριακή μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Σιδηροχώρι Παγγαίου. Πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2022 - 15:24

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Σιδηροχώρι Παγγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στο Σιδηροχώρι Παγγαίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σιδηροχωρίου, σήμερα Κυριακή μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Σιδηροχώρι Παγγαίου. Πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας με θέμα το ναό, εξ αφορμής της ανακαίνισης του ενοριακού Ναού της μικρότερης ενορίας της Μητροπόλεως.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον εφημέριο του Ναού π. Ιάκωβο και τους κατοίκους του χωριού για τις εργασίες οι οποίες θα συνεχιστούν με την βοήθεια και του Δήμου Παγγαίου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων