26/03/2023 30/03/2023 Την Δ’ Κυριακή Νηστειών, 26 Μαρτίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία προβάλλει την ασκητική μορφή του Οσίου πατρός Ιωάννου, συγγραφέως της Κλίμακος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της...
26 Μαρτίου, 2023 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 23:39

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου την Δ’ Κυριακή Νηστειών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου την Δ’ Κυριακή Νηστειών

Την Δ’ Κυριακή Νηστειών, 26 Μαρτίου 2023, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία προβάλλει την ασκητική μορφή του Οσίου πατρός Ιωάννου, συγγραφέως της Κλίμακος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Στυλιανού Μενεξέ και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου.

Ο Σεβασμιώτατος πριν το τέλος της Θεία Λειτουργίας μίλησε στο εκκλησίασμα επί του Ευαγγελικού αναγνώσματος της Θείας Λειτουργίας και ευχήθηκε στους παρισταμένους με υγεία όλοι να διαπλεύσωμε το πέλαγος τής ιεράς αυτής περιόδου και αισίως να καταντήσωμε στο λιμάνι του, το Άγιο Πάσχα.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας μετέβησαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού και ετέλεσε τρισάγιο στον τάφο του Αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Πέτρου Γιαρισκάνη, επί πολλά έτη εφημερίου του Ναού.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Κυριακή Δ΄ Νηστειών στο Ακροβούνι Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων