25/06/2023 25/06/2023 Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Μεσοτόπου. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσυγκέλλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Αθανασίου Μαυρίδη και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον...
25 Ιουνίου, 2023 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2023 - 15:30

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον Μεσότοπο Παγγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον Μεσότοπο Παγγαίου

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε σήμερα την Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Μεσοτόπου.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσυγκέλλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένου, του Εφημερίου της ενορίας π. Αθανασίου Μαυρίδη και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον αναφερόμενος στο χωρίο «…μή μεριμνᾶτε…» (Ματθ.6,25) του Ευαγγελικού Αναγνώσματος της ημέρας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων