08/11/2023 08/11/2023 Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ελευθερών Παγγαίου, ο Εσπερινός της εορτής της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών χριστιανών, κατοίκων της...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 17:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 17:52

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Ταξιαρχών Ελευθερών Παγγαίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Ταξιαρχών Ελευθερών Παγγαίου

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Νοεμβρίου 2023 στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ελευθερών Παγγαίου, ο Εσπερινός της εορτής της Συνάξεως των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, με τη συμμετοχή κληρικών της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών χριστιανών, κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Ελευθερών, που προσήλθαν να ζητήσουν τη προστασία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στους Αγίους Αγγέλους.

Στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση της αρχαίας Εικόνος των Ταξιαρχών.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Πανηγυρικός Εσπερινός Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Ελευθεραί 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων