21/04/2023 22/04/2023 Με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων εορτάστηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 21 Απριλίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως....
21 Απριλίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2023 - 2:33

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Αντιφιλίππων εορτάστηκε την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 21 Απριλίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως η πρώτη μεγάλη Θεομητορική Εορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα ενοριακό Ιερό Ναό, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στην εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Η Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στους Αντιφιλίππους Παγγαίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων