05/02/2024 05/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε, την Κυριακή ΙΕ΄ Ματθαίου, στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιωάννου Λιγνού και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη.  Αντί...
05 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2024 - 14:56

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε, την Κυριακή ΙΕ΄ Ματθαίου, στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του ναού π. Ιωάννου Λιγνού και του Διακόνου π. Αθανασίου Γουσίδη.

Αντί θείου κηρύγματος αναγνώστηκε υπό του Πρωτοσυγκέλλου η Εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος περί του Γάμου.

 

Κυριακή ΙΕ΄ Ματθαίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως 2024

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων