06/08/2023 07/08/2023 Με μεγάλη συρροή πιστών εορτάσθηκε και φέτος στην καρδιά του καλοκαιριού η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό της ενορίας Παραλίας Οφρυνίου Τούζλας. Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2023, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου υπό Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως. Τον Θείο...
06 Αυγούστου, 2023 - 20:03
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2023 - 3:11

Πλήθος πιστών στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Οφρυνίου

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Οφρυνίου

Με μεγάλη συρροή πιστών εορτάσθηκε και φέτος στην καρδιά του καλοκαιριού η Μεταμόρφωση του Σωτήρος Χριστού στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό της ενορίας Παραλίας Οφρυνίου Τούζλας.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Αυγούστου 2023, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου υπό Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος αναφερόμενος στο βαθύτερο νόημα της Μεταμορφώσεως με βάση το απολυτίκιο της εορτής.

Πριν το τέλος της ακολουθίας λιτανεύθηκε η Ιερά Εικόνα της Μεταμορφώσεως στους δρόμους της ενορίας με τη συμμετοχή των αρχών του τόπου και εκατοντάδων προσκυνητών.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Εσπερινός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Παραλία Οφρυνίου 2023

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων