28/06/2020 28/06/2020 Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2020, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιο Κεχαγιά και τον Δάσκαλο κ. Κωνσταντίνο Σαββατιανό για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου, τα οποία θα...
28 Ιουνίου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 14:57

Προσφορά αγάπης από μικρούς μαθητές στην Ελευθερούπολη

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης από μικρούς μαθητές στην Ελευθερούπολη

Το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουνίου 2020, επισκέφθηκαν στα γραφεία της Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο αντιπροσωπεία μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερουπόλεως συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Στέργιο Κεχαγιά και τον Δάσκαλο κ. Κωνσταντίνο Σαββατιανό για να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου, τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Τραπέζι της Αγάπης της Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος αφού καλωσόρισε εγκαρδίως τους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους, απηύθυνε λόγο πατρικό αναφερόμενος στην σημασία της φιλανθρωπίας στη ζωή του χριστιανού. Εν συνεχεία επαίνεσε και ευχαρίστησε τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών, για την πράξη τους αυτή και ευχήθηκε ο φιλάνθρωπος Θεός να ανταποδώσει την πράξη τους αυτή με κάθε καλό γι αυτούς και τις οικογένειες τους.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κέρασε γλυκίσματα τους μικρούς επισκέπτες και τους έδωσε ως ευλογία μια εικονίτσα του Χριστού ευχόμενος να έχουν ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων