18/10/2023 18/10/2023 Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε χθες για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2023-2024, στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος». Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου. Στην συνέχεια, κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως π. Αθανάσιος...
18 Οκτωβρίου, 2023 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2023 - 16:45

Πρώτη Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο

Διαδώστε:
Πρώτη Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως για τη νέα Κατηχητική περίοδο

Η πρώτη μηνιαία Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως πραγματοποιήθηκε χθες για τη νέα Κατηχητική περίοδο 2023-2024, στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος».

Στην αρχή τελέσθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου.

Στην συνέχεια, κεντρικός ομιλητής της Συνάξεως ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως π. Αθανάσιος Παπαδάκης ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα: “Εισαγωγή στην Ποιμαντική των Αγίων Πατέρων”.

Μετά το πέρας της εισηγήσεως το λόγο έλαβε πάλι επί μακρόν ο Σεβασμιώτατος επί της εισηγήσεως και εν συνεχεία ακούστηκαν παρεμβάσεις και τοποθετήσεις κληρικών επί του θέματος.

Πριν το τέλος δόθηκαν συμβουλές προς τους Ιερείς επί διοικητικών – Λειτουργικών ζητημάτων από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Χρυσόστομο Μπένο.

 

Πρώτη Ιερατική Σύναξη Κατηχητικής περιόδου 2023 – 2024

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων