10/04/2022 10/04/2022 Τη Κυριακή Ε΄ Νηστειών εσπέρας, 10 Απριλίου 2022 τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου. Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου...
10 Απριλίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2022 - 20:28

ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Τη Κυριακή Ε΄ Νηστειών εσπέρας, 10 Απριλίου 2022 τελέσθηκε σε κλίμα κατανύξεως ο τελευταίος Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και των Διακόνων της Μητροπόλεως προεξάρχοντος του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης προς το εκκλησίασμα αναφερόμενος στους τρεις τιμώμενους από την Εκκλησιά μας Αγίους της ημέρας.
Τέλος ευχήθηκε τα απλά λόγια που άκουσαν από τον Ποιμενάρχη τους κατά τους έξη Κατανυκτικούς Εσπερινούς να βρουν την δέουσα απήχηση στη ψυχή των.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων