18/08/2020 18/08/2020 Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, Κυριακή Ι΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο...
18 Αυγούστου, 2020 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 11:30

Στη δύναμη της πίστης αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στη δύναμη της πίστης αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, Κυριακή Ι΄ Ματθαίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ακροποτάμου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Χρυσόστομο Μπένο, τον Εφημέριο του χωριού π. Γεώργιο Μπάτσιο και τον Αρχιδιάκονο της Μητροπόλεως π. Παλλάδιο Ζαχαρούδη.

Πριν το Δι’ ευχών ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχη κήρυξε το Θείο Λόγο αναφερόμενος στην Ευαγγελική περικοπή της ημέρας, τονίζοντας την δύναμη της πίστεως.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων