28/01/2019 28/01/2019 Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, Κυριακή ΙΕ΄ Λουκά, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεσορόπης, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως. Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου βασιζόμενος επί της Ευαγγελικής περικοπής...
28 Ιανουαρίου, 2019 - 13:06

Στη Μεσορόπη Παγγαίου ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στη Μεσορόπη Παγγαίου ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019, Κυριακή ΙΕ΄ Λουκά, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεσορόπης, πλαισιωμένος από Ιερείς και Διακόνους της Μητροπόλεως.

Τον Θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου βασιζόμενος επί της Ευαγγελικής περικοπής της Κυριακής του Ζακχαίου με θέμα: «Τα αδύνατα παρά τοις ανθρώποις δυνατά παρά τω Θεώ εστίν».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων