20/09/2021 20/09/2021 Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου Χορτοκοπίου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, το Ιερέα του χωριού π. Κύριλλο Ποτηρένια και τον Διάκονο της Μητροπόλεως...
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 13:05

Στο Χορτοκόπι Παγγαίου ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στο Χορτοκόπι Παγγαίου ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021, μετά την εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου Χορτοκοπίου, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, το Ιερέα του χωριού π. Κύριλλο Ποτηρένια και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο Γουσίδη.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μίλησε εποικοδομητικά και επίκαιρα προς το ευσεβές εκκλησίασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων