27/09/2019 27/09/2019 Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 εορτάσθηκε η μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου σε όλες τις ενορίες και Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ιδιαιτέρως δε εορτάσθηκε στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Παγγαίου. Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής με την παρουσία Ιερέων της Μητροπόλεως και πλήθους...
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:21

Στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου ο Μητρ. Ελευθερουπόλεως

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 εορτάσθηκε η μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου σε όλες τις ενορίες και Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Ιδιαιτέρως δε εορτάσθηκε στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Παγγαίου.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής με την παρουσία Ιερέων της Μητροπόλεως και πλήθους πιστών κατοίκων του χωριού. Πριν το τέλος της ακολουθίας ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου στον περίβολο χώρο του Ιερού Ναού.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, πλαισιωμένος υπό Ιερέων και Διακόνων της επαρχίας Παγγαίου. Τον Θείον Λόγον εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης με θέμα τον μαθητή της αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων