19/02/2020 19/02/2020 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου. Κατά την συνάντηση στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ελευθερούπολης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Μητροπολίτη για το έργο της...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 10:55

Στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως ο υφ. Εσωτερικών

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως ο υφ. Εσωτερικών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Κατά την συνάντηση στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ελευθερούπολης συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και ανθρωπιστικά θέματα. Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον Μητροπολίτη για το έργο της τοπικής Εκκλησίας και κυρίως για την υπό ίδρυση Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Μητροπόλεως για την οποία δεσμεύθηκε πως θα είναι αρωγός όπου του ζητηθεί.

Με το πέρας της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ευχήθηκε στον Υπουργό κάθε επιτυχία στα καθήκοντά του και του δώρισε μια εικόνα της Παναγίας, μια σειρά από τις εκδόσεις της Μητροπόλεως και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα της περιοχής μας.

O κ. Καράογλου συνοδευόταν από τους Βουλευτές του Νομού Καβάλας κ. Ιωάννη Πασχαλίδη και κ. Μακάριο Λαζαρίδη, τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και ομάδα συνεργατών του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων