31/05/2021 31/05/2021 Το πρωί της 30ης Μαΐου 2021, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του ναού π. Παναγιώτη Χαλάτα και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο. Το Θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος...
31 Μαΐου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2021 - 14:27

Στον ζήλο της Αγίας Φωτεινής αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Στον ζήλο της Αγίας Φωτεινής αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως

Το πρωί της 30ης Μαΐου 2021, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Ελευθερουπόλεως, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο, τον εφημέριο του ναού π. Παναγιώτη Χαλάτα και τον Διάκονο της Μητροπόλεως π. Αθανάσιο.

Το Θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, αναφερόμενος στο ζήλο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος και Ισαποστόλου Φωτεινής της Σαμαρείτιδος να κηρύξει τον Ιησού Χριστό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων