02/02/2024 02/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλης, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Αστυνομικών Παγγαίου, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος της Ελευθερούπολης. Ο Σεβασμιώτατος μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, ο Παντοδύναμος Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου προστάτου των Αστυνομικών να ενισχύει το έργο τους, να...
02 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2024 - 16:41

Τη Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Τη Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους Ιερείς της πόλης, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα των Αστυνομικών Παγγαίου, στο κτήριο του Αστυνομικού Τμήματος της Ελευθερούπολης.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ακολουθία ευχήθηκε στον Διοικητή και στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους, ο Παντοδύναμος Θεός με τις πρεσβείες του Αγίου Αρτεμίου προστάτου των Αστυνομικών να ενισχύει το έργο τους, να τους προστατεύει στα δύσκολα καθήκοντα τους και να τους χαρίζει υγεία και κάθε καλό στη ζωή τους.

Επίσης ευχαρίστησε πάντας για την άριστη συνεργασία με τη τοπική Εκκλησία.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβαν ο Αστυνομικός Διοικητής του τμήματος, ο οποίος με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και ευχήθηκε στους αστυνομικούς καλή χρονιά.

 

Τη Βασιλόπιτα του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας 2024

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων