19/12/2019 19/12/2019 Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 εσπέρας τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως η καθιερωμένη από ετών ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου ως προετοιμασία για την Θεία Κοινωνία, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων. Την ακολουθία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλως κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς και τον Διάκονο της πόλεως παρόντων αρκετών...
19 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2019 - 13:43

Το νόημα του Μυστηρίου του Ευχελαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το νόημα του Μυστηρίου του Ευχελαίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 εσπέρας τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως η καθιερωμένη από ετών ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου ως προετοιμασία για την Θεία Κοινωνία, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Την ακολουθία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλως κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς και τον Διάκονο της πόλεως παρόντων αρκετών πιστών χριστιανών της πόλεως. Μετά το πέρας του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μίλησε προς το εκκλησίασμα αναφερθείς εκτενώς στον πνευματικό σκοπό του ιερού Μυστηρίου του Ευχελαίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων