15/06/2020 15/06/2020 Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 εορτή των Αγίων Πάντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του Μητροπολιτικού ναού π. Ιωάννου Λιγνού και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου. Μετά την ανάγνωση...
15 Ιουνίου, 2020 - 22:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 22:43

Το χθεσινό κήρυγμα του Μητροπολιτού Ελευθερουπόλεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Το χθεσινό κήρυγμα του Μητροπολιτού Ελευθερουπόλεως (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 εορτή των Αγίων Πάντων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως, πλαισιωμένος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Μπένου, του εφημερίου του Μητροπολιτικού ναού π. Ιωάννου Λιγνού και των Διακόνων π. Παλλαδίου και π. Αθανασίου.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης εκήρυξε τον Θείον Λόγον προς του ευλαβείς χριστιανούς, ο οποίος στη διδακτικώτατη και μεστή θεολογικών νοημάτων ομιλία του αναφέρθηκε στην Κυριακή των Αγίων Πάντων. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο της αειμνήστου Δεσποίνης Μποσπότη, μητρός του Ιατρού και Αντιδημάρχου του Δήμου Παγγαίου κ. Χρήστου Μποσπότη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ:

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων