16/03/2019 16/03/2019 Εορτάσθηκε η ανάμνησις του δια κολλύβων θαύματος του μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος στον εορτάζοντα Κοιμητηριακό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε τη Θεία λειτουργία πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως. Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον...
16 Μαρτίου, 2019 - 15:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2019 - 15:00

Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τους κεκοιμημένους στην Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Εορτάσθηκε η ανάμνησις του δια κολλύβων θαύματος του μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος στον εορτάζοντα Κοιμητηριακό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και ετέλεσε τη Θεία λειτουργία πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον Θείον Λόγον αναφερόμενος στο ιστορικό γεγονός της ημέρας. Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον κλήρο και παρουσία πλήθους πιστών τέλεσαν Τρισάγιο υπέρ Μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως πάντων των Κεκοιμημένων αδελφών και πατέρων του Κοιμητηρίου της πόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων