10/06/2020 10/06/2020 Εορτάστηκε η Αγία Τριάδα σε όλες τις ενορίες και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στην Θεία Λειτουργία στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης λειτουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου με τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως. Στο Άγιο...
10 Ιουνίου, 2020 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2020 - 16:18

Τρισάγιο στο Κοιμητήριο της Ελευθερούπολης

Διαδώστε:
Τρισάγιο στο Κοιμητήριο της Ελευθερούπολης

Εορτάστηκε η Αγία Τριάδα σε όλες τις ενορίες και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητρόπολης Ελευθερουπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στην Θεία Λειτουργία στον Κοιμητηριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Ελευθερούπολης λειτουργούντος του Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Μπένου με τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως.

Στο Άγιο Πνεύμα αναφέρθηκε στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ενώ μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον ιερό κλήρο και την παρουσία κόσμου τέλεσαν Τρισάγιο υπέρ Μακαρίας μνήμης και αναπαύσεως πάντων των Κεκοιμημένων αδελφών και πατέρων του Κοιμητηρίου της πόλεως.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων