27/12/2019 27/12/2019 Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τάξη εορτάστηκε, την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, η Ενανθρώπιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε όλους τους Ναούς και της Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως. Στις 5 το πρωί, ήχησαν οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού οπότε ξεκίνησε η Ακολουθία του Όρθρου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος....
27 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2019 - 14:51

Χριστούγεννα στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και τάξη εορτάστηκε, την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, η Ενανθρώπιση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε όλους τους Ναούς και της Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως.

Στις 5 το πρωί, ήχησαν οι καμπάνες του Μητροπολιτικού Ναού οπότε ξεκίνησε η Ακολουθία του Όρθρου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Πλήθος πιστών έσπευσε από πολύ νωρίς στην Εκκλησία για να ενωτισθεί και απολαύσει τους θεσπέσιους ύμνους των Χριστουγέννων. Ακολούθησε η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, πλαισιουμένου υπό των Ιερέων και Διακόνων του Μητροπολιτικού Ναού.

Κατά τη διάρκεια του Κοινωνικού, ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μπένος ανέγνωσε την Ποιμαντορική Εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου επί τη Δεσποτική Εορτή της Ενανθρωπήσεως του Χριστού.

Στο τέλος δε της Θείας Λειτουργίας, ο Επίσκοπος ευχήθηκε υγεία και δύναμη και να ζούμε πάντοτε τα Χριστούγεννα μέσα στις καρδιές μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων