24/08/2019 24/08/2019 Λαμπροί εορτασμοί στην Ζάκυνθο για τη συμπλήρωση 302 χρόνων από την Επάνοδο του Σεπτού Λειψάνου του Πολιούχου, Αγίου Διονυσίου από τα Στροφάδια στο νησί. Το πρωί τελέστηκε η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Χθες το απόγευμα έγινε η επίσημη κάθοδος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό και αμέσως μετά η...
24 Αυγούστου, 2019 - 12:05

Η Ζάκυνθος τιμά τον Πολιούχο της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Ζάκυνθος τιμά τον Πολιούχο της (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Λαμπροί εορτασμοί στην Ζάκυνθο για τη συμπλήρωση 302 χρόνων από την Επάνοδο του Σεπτού Λειψάνου του Πολιούχου, Αγίου Διονυσίου από τα Στροφάδια στο νησί. Το πρωί τελέστηκε η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Χθες το απόγευμα έγινε η επίσημη κάθοδος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονυσίου από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό και αμέσως μετά η Δοξολογία με Περιφορά του σεπτού Σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό. Στη συνέχεια, τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός.

Πηγή: imerazante/ionian

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων