27/02/2020 27/02/2020 Την απαίτησή τους να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ο αυτοκινητόδρομος της Πατρών-Πύργου διατράνωσαν χθες το μεσημέρι εκατοντάδες πολίτες της Ηλείας, των όμορων νομών της Αχαΐας και των Ιονίων νήσων, στη γεμάτη παλμό συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Βουπράσιο με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Αιρετών Ηλείας. Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την τέλεση τρισάγιου και την τήρηση ενός λεπτού...
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 9:22

Ηλεία: “Προσευχόμαστε στον Θεό να γίνει ο δρόμος”

Διαδώστε:
Ηλεία: “Προσευχόμαστε στον Θεό να γίνει ο δρόμος”

Την απαίτησή τους να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν ο αυτοκινητόδρομος της Πατρών-Πύργου διατράνωσαν χθες το μεσημέρι εκατοντάδες πολίτες της Ηλείας, των όμορων νομών της Αχαΐας και των Ιονίων νήσων, στη γεμάτη παλμό συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Βουπράσιο με πρωτοβουλία του Συμβουλίου Αιρετών Ηλείας.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με την τέλεση τρισάγιου και την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων του δρόμου και στη συνέχεια πρώτος πήρε τον λόγο ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ. κ.Γερμανός, ο οποίος στάθηκε στην αδικία που έχει συντελεστεί εις βάρος της Ηλείας.

«Όλοι οι δρόμοι της πατρίδας μας έγιναν, τον δικό μας όλοι τον λησμονούν» είπε ο και εξομολογήθηκε ενώπιον των συγκεντρωμένων, ότι στην πρωινή προσευχή του άκουσε τον Χριστό να του λέει «Γερμανέ, στείλε μήνυμα στον Πρωθυπουργό να δώσει μήνυμα στον Υπουργό του, να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα- Πύργος- Τσακώνα, αμέσως!». «Το μεταφέρω στον Πρωθυπουργό και τον παρακαλώ να δώσει εντολή στον Υπουργό Υποδομών να αρχίσει ο δρόμος σύντομα για να σταματήσουν οι θάνατοι, να είμαστε ασφαλείς και να δούμε καλύτερη ζωή στην Ηλεία».

Πηγής: Πρωινή της Ηλείας / Ήλιδα Κάμπος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων