26/05/2019 26/05/2019 Περίπου στις 11 το πρωί, ψήφισε ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Γερμανός, στο 6ο Δημοτικό σχολείο Πύργου. Ο Ποιμενάρχης της Ηλείας σε δηλώσεις του σημείωσε, πως, “… είναι καθήκον κάθε πολίτη να εκλεγεί τους άρχοντες του. Αυτό είναι και το πιο δημοκρατικό και μάλιστα για εμάς τους έλληνες που φτιάξαμε την δημοκρατία και την διαδώσαμε σε...
26 Μαΐου, 2019 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2019 - 16:10

Ψήφισε ο Μητροπολίτης Ηλείας: “Βλέπω πολλούς συνδυασμούς”

Διαδώστε:
Ψήφισε ο Μητροπολίτης Ηλείας: “Βλέπω πολλούς συνδυασμούς”

Περίπου στις 11 το πρωί, ψήφισε ο Μητροπολίτης Ηλείας, κ.κ. Γερμανός, στο 6ο Δημοτικό σχολείο Πύργου.

Ο Ποιμενάρχης της Ηλείας σε δηλώσεις του σημείωσε, πως, “… είναι καθήκον κάθε πολίτη να εκλεγεί τους άρχοντες του. Αυτό είναι και το πιο δημοκρατικό και μάλιστα για εμάς τους έλληνες που φτιάξαμε την δημοκρατία και την διαδώσαμε σε όλον τον κόσμο. Μόνο που βλέπω πολλούς συνδυασμούς. Αυτό φανερώνει ότι έχουμε μία διαίρεση. Ότι δεν έχουμε ομόνοια μεταξύ μας. Η ευχή μου είναι, μετά τις εκλογές, όσοι θα βγούνε να έχουν περισσότερη ομόνοια μεταξύ τους για να μπορέσουν για την πόλη μας και για όλη την Ηλεία, για όλους τους δήμους, και την περιφέρεια αλλά και την πατρίδα μας, να έχουμε μία συγκεντρωμένη διοίκηση, μονιασμένη, για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό για τον τόπο μας”.

 

 

ΠΗΓΗ: ILIALIVE

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων